Hei,
Hade tenke med en Saiason etter eget hode. Trenger dog litt innputt fra dere med mer erfaring.
Ser recepten under geri ut?
Er malt typene noelunde ok?
Borde jeg bytte humle typ/er?
Vad ska man humle med for å åf en aroma/duft av hylle bloms? (tørrhumling?)
Stegmesking:
45 degrees for 10 minutes
55 degrees for 10 minutes
66 degrees for 60 minutes
77 degrees for 8 minutes
Fermentables
Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 1900 g
Wheat Malt 3 EBC 1800 g
Cane Sugar (light) 20 EBC 280 g
Hops
Hersbrucker 2.1% alpha 60 g 60 minutes
Hallertauer Mittelfruh 5% alpha 15 g 15 minutes
Hallertauer Mittelfruh 5% alpha 30 g 15 minutes
Fermentation
Yeast: Belle Saison
Fermented at 20 degrees C for 5 days.
Fermented at 24 degrees C for 5 days.
Lagered at 28 degrees C for 4 days.
Comments:
Gjer Belle Saison (bryggeland)
Boil
@ 30min Herbrucker
@ 60 min 15g Mittelfruh
@ 45 min 30g Mittelfruh
@ 90 min Tørrhumle
addere sitrongress @ flame out
Hade tenke med en Saiason etter eget hode. Trenger dog litt innputt fra dere med mer erfaring.
Ser recepten under geri ut?
Er malt typene noelunde ok?
Borde jeg bytte humle typ/er?
Vad ska man humle med for å åf en aroma/duft av hylle bloms? (tørrhumling?)
Stegmesking:
45 degrees for 10 minutes
55 degrees for 10 minutes
66 degrees for 60 minutes
77 degrees for 8 minutes
Fermentables
Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 1900 g
Wheat Malt 3 EBC 1800 g
Cane Sugar (light) 20 EBC 280 g
Hops
Hersbrucker 2.1% alpha 60 g 60 minutes
Hallertauer Mittelfruh 5% alpha 15 g 15 minutes
Hallertauer Mittelfruh 5% alpha 30 g 15 minutes
Fermentation
Yeast: Belle Saison
Fermented at 20 degrees C for 5 days.
Fermented at 24 degrees C for 5 days.
Lagered at 28 degrees C for 4 days.
Comments:
Gjer Belle Saison (bryggeland)
Boil
@ 30min Herbrucker
@ 60 min 15g Mittelfruh
@ 45 min 30g Mittelfruh
@ 90 min Tørrhumle
addere sitrongress @ flame out