det er det som er det fine med saison den er så åpen for tolkning
vil du ha god skummfasthet kan du bruke hvete, litt sukker for et tørrere resultat,
munich hvis du ønsker maltfylde eller litt cara hvis du har lyst på sødme etc.
Bare å kjøre på. Tipper at din FG kommer til å være lavere enn 1.012 om du har normal god gjærbehandling og mesker på 64ºC. Personlig synes jeg at ca. 1008 gir en passe tørr avslutning for en Saison. Har ikke testet den melonhumlen. Siste saison ble brygget med Hallertau Blanc.
Det sies at det krever en del av den Huell Melon humlen om man skal få frem særpreget sitt. Tørrhumle med en god dose. Nå vet jeg ikke om det er det som er poenget ditt da, men hvis ryktene om humlen stemmer som jeg nevner, så er det kanskje verdt å vurdere.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.