1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Samling/kurs/workshop for amatører?

En tråd i 'Nordmøre hjemmebryggerlaug' startet av Varjagr, 19 Apr 2016.

 1. Varjagr

  Varjagr
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Hei!

  Jeg er selvlært, i den forstand at jeg ikke har fått kurs eller brygget sammen med noen som er flinkere enn meg. Jeg syns forsåvidt at det jeg lager smaker ganske så godt og av og til går polvarer en høy gang. Om jeg kan kalle meg for en "kjenner" eller påstå at jeg dyktig, vet jeg ikke... Det er rett og slett alt for mye jeg ikke kan og heller ikke har noen referansepunkt på!

  Er det noen interesse for å samles for å utveksle erfaringer fra hjemmebrygging og hjelpe hverandre med feilsøking? Siden det tross alt er sluttproduktet som teller, så tenker jeg at et usmak-smakekurs også ville være på sin plass.

  Jeg har tilgang til gode lokaler dersom det skulle være folk i Kristiansunds-området som synes dette høres interessant ut.
   
 2. Ola75

  Ola75
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Kristiansund
  Hei

  Det ser ut til at du har fått liten respons for utspillet ditt, men jeg er hvertfall interessert.

  Hilsen Ola
   
 3. mzziaz

  mzziaz
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Kunne godt tenkt meg å bli med på det, jeg også om det klaffer med dato.
   
 4. Varjagr

  Varjagr
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Jeg jobber med saken. Akkurat nå er Norbrygg tom for usmak-settene sine, så i første omgang må vi vente på at de skal komme inn igjen. Deretter skal jeg informere og invitere :) Men det er et krav at alle deltagere må være med i Norbrygg, da får man kursmateriale gratis!

  Sent fra min D5803 via Tapatalk
   
  mzziaz liker dette.

Del denne siden