Jeg skal prøve meg på en Blonde ale, og fant en oppskrift på nettet det ser ut til at mange er begeistret for!
Jeg har økt mengdene i den originale oppskriften for å passe mitt utstyr, og regnet om ingrediensene fra imperial til metric.
Derfor håper jeg ingenting gikk helt feil under omregningen min. Ser dette greit ut?
Centennial Blonde (Blonde Ale)
Batch Size 19L
Original Gravity (OG): 1.050
Final Gravity (FG): 1.013
Alcohol (ABV): 4.91%
Colour (SRM): 5.4 (EBC): 10.7
Bitterness (IBU): 26.8 (Average)
5 kg Pale Malt
500g Carapils (Dextrine)
350g Crystal 10
350g Vienna
7g Centennial (13.5% Alpha) @ 60 Minutes (Boil)
7g Centennial (13.5% Alpha) @ 30 Minutes (Boil)
10g Cascade (6.5% Alpha) @ 15 Minutes (Boil)
10g Cascade (6.5% Alpha) @ 5 Minutes (Boil)
Single step Infusion at 67°C for 90 Minutes. Boil for 60 Minutes
Fermented at 19°C with Danstar Nottingham
Jeg har økt mengdene i den originale oppskriften for å passe mitt utstyr, og regnet om ingrediensene fra imperial til metric.
Derfor håper jeg ingenting gikk helt feil under omregningen min. Ser dette greit ut?
Centennial Blonde (Blonde Ale)
Batch Size 19L
Original Gravity (OG): 1.050
Final Gravity (FG): 1.013
Alcohol (ABV): 4.91%
Colour (SRM): 5.4 (EBC): 10.7
Bitterness (IBU): 26.8 (Average)
5 kg Pale Malt
500g Carapils (Dextrine)
350g Crystal 10
350g Vienna
7g Centennial (13.5% Alpha) @ 60 Minutes (Boil)
7g Centennial (13.5% Alpha) @ 30 Minutes (Boil)
10g Cascade (6.5% Alpha) @ 15 Minutes (Boil)
10g Cascade (6.5% Alpha) @ 5 Minutes (Boil)
Single step Infusion at 67°C for 90 Minutes. Boil for 60 Minutes
Fermented at 19°C with Danstar Nottingham