Servering i bryllup

Hei.
Har fått oppdrag i å lage cider til ett bryllup , har noen no tips ang servering ? Tenker att oss ikkje vil att folk skal slå i cider selv med tanke på bunnslam på flaskene. Tips ??
 
Cornelius fat?

Helt klart fat, ja, om du ikke vil servere noe som er helt knastørt - eller som er søtet med "kunstig" søtningsmiddel. Jeg tror ikke de fleste vil like helt utgjæret cider.

Men siden du er bedt om å gjøre dette, har du vel erfaring med at det du har på flaske, er noe folk liker? Jeg hører i så fall gjerne hvordan du får til det:).
 
Oss tapper cidern vår på 0.5 flasker selv og alle som er vant med det å helle pent over i glass men detta er jo ett bryllup der dt er mye forskjellige folk. Ser i serveringsforslag andre plasser att man kan helle over i mugger ved stor servering. Tenker hvis oss tapper over på 1 1/2 flasker og ha det over i mugger og sette på bordet ?
 
Støtter finn. Evt hvis ikke på hver flaske, men en eller annen måte så budskapet blir forstått. Trenger ikke gjøre det mer avansert enn at det er opp til brukeren å få med seg dette.
 
Leverte Kegs til bryllup en tid tilbake og glemte kjøling. Anbefaler å inkludere alt frem til drikking :)
Om du kjører flaske (virker som om du har mye erfaring med det) så har Finn et godt poeng. Etikett må med uansett til det formålet :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Tilbake
Topp