All-grain (21 liter)
ABV: 4.3 %
OG: 1.038
FG: 1.005
IBU: 25.7
EBC: 14.0
2.30 kg. pilsner (belgisk) 3.9 EBC
1.00 kg. hvetemalt (belgisk) 3.9 EBC
0.30 kg. rugmalt 9.3 EBC
0.10 kg. Special B 354.6 EBC
30 g. Saaz 60 min. 16 IBU
30 g. Saaz 15 min. 7.9 IBU
40 g. Saaz 2 min. 1.8 IBU
Gjær: Belle Saison
Noen innspill? Ser du potensialet i dette, eller blir det bare tynn suppe? For mye/lite humle? Har Special B noe å gjøre i en Saison, eller blir det helt feil?
Jeg er åpen for å tukle med oppskrifta, men vil beholde OG.
ABV: 4.3 %
OG: 1.038
FG: 1.005
IBU: 25.7
EBC: 14.0
2.30 kg. pilsner (belgisk) 3.9 EBC
1.00 kg. hvetemalt (belgisk) 3.9 EBC
0.30 kg. rugmalt 9.3 EBC
0.10 kg. Special B 354.6 EBC
30 g. Saaz 60 min. 16 IBU
30 g. Saaz 15 min. 7.9 IBU
40 g. Saaz 2 min. 1.8 IBU
Gjær: Belle Saison
Noen innspill? Ser du potensialet i dette, eller blir det bare tynn suppe? For mye/lite humle? Har Special B noe å gjøre i en Saison, eller blir det helt feil?
Jeg er åpen for å tukle med oppskrifta, men vil beholde OG.