Batch Size: 20,00 L
Boil Size: 24,08 L
Estimated OG: 1,082 SG
Estimated Color: 64,2 EBC
Estimated IBU: 35,6 IBU
Brewhouse Efficiency: 70,0 %
Boil Time: 90 Minutes
Ingredients:
------------
Amount Item Type % or IBU
5,00 kg Pale Malt (5,9 EBC) Grain 70,4 %
0,70 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) Grain 9,9 %
0,40 kg Chocolate Malt (886,5 EBC) Grain 5,6 %
0,20 kg Crystal Malt (39,4 EBC) Grain 2,8 %
0,05 kg Roasted Barley (591,0 EBC) Grain 0,7 %
40,00 gm Goldings, East Kent [5,00%] (90 min) Hops 20,9 IBU
30,00 gm Goldings, East Kent [5,00%] (60 min) Hops 14,7 IBU
30,00 gm Goldings, East Kent [5,00%] (0 min) Hops -
100,00 gm Kakaopulver (Boil 1,0 min) Misc
0,75 kg Corn Sugar (Dextrose) (0,0 EBC) Sugar 10,6 %
Mash Schedule: My Mash
Total Grain Weight: 6,35 kg
----------------------------
Name Description Step Temp Step Time
Step Add 14,88 L of water at 75,4 C 68,0 C 60 min
Kanskje litt for mye sjokoladesmak med menden sjokolademalt og kakaopulver?
Og kanskje litt mye aromahumle til denne stilen?
Hva med meskingen, høy nok temp til å få fin sødme på en slik stout?
Forslag til gjær? (tørrgjær)
Boil Size: 24,08 L
Estimated OG: 1,082 SG
Estimated Color: 64,2 EBC
Estimated IBU: 35,6 IBU
Brewhouse Efficiency: 70,0 %
Boil Time: 90 Minutes
Ingredients:
------------
Amount Item Type % or IBU
5,00 kg Pale Malt (5,9 EBC) Grain 70,4 %
0,70 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) Grain 9,9 %
0,40 kg Chocolate Malt (886,5 EBC) Grain 5,6 %
0,20 kg Crystal Malt (39,4 EBC) Grain 2,8 %
0,05 kg Roasted Barley (591,0 EBC) Grain 0,7 %
40,00 gm Goldings, East Kent [5,00%] (90 min) Hops 20,9 IBU
30,00 gm Goldings, East Kent [5,00%] (60 min) Hops 14,7 IBU
30,00 gm Goldings, East Kent [5,00%] (0 min) Hops -
100,00 gm Kakaopulver (Boil 1,0 min) Misc
0,75 kg Corn Sugar (Dextrose) (0,0 EBC) Sugar 10,6 %
Mash Schedule: My Mash
Total Grain Weight: 6,35 kg
----------------------------
Name Description Step Temp Step Time
Step Add 14,88 L of water at 75,4 C 68,0 C 60 min
Kanskje litt for mye sjokoladesmak med menden sjokolademalt og kakaopulver?
Og kanskje litt mye aromahumle til denne stilen?
Hva med meskingen, høy nok temp til å få fin sødme på en slik stout?
Forslag til gjær? (tørrgjær)