vihalvor
Norbrygg-medlem
Hei, har laga en mjød/øl hybrid , ipa stil, og karbonert på fat. Fikk et tips om, og Kjørte 2.5 bar over 2 dager, og det står nå med jevt trykk på 0.7 bar ...
Har så en party-tap rett ut ..
Men .. det skummer no helt sinnsykt, slik at uansett glass, så blir det fullt av skum, og ølet må så stå 10 min før det er gått ned til at der er væske å drikke .. og da er det jo lite kullsyre i det som er i glasset ...
Lagde en liknende batch til en kompis, som også hadde det exact samme problemet (da med .. ehh.. den andre typen fat) ..
Noen som har en ide om hva dette kan skyldes ? Der er ingen lekkasjer noe sted ..
Har så en party-tap rett ut ..
Men .. det skummer no helt sinnsykt, slik at uansett glass, så blir det fullt av skum, og ølet må så stå 10 min før det er gått ned til at der er væske å drikke .. og da er det jo lite kullsyre i det som er i glasset ...
Lagde en liknende batch til en kompis, som også hadde det exact samme problemet (da med .. ehh.. den andre typen fat) ..
Noen som har en ide om hva dette kan skyldes ? Der er ingen lekkasjer noe sted ..