Må innrømme at jeg sikler godt når jeg ser bryggeriet deres. Det ser rått ut.
Brygger selv allgrain med 36 liters kjele og kjøleboks, noe som funker veldig bra. Det er selvfølgelig bare så lenge hodet er med og følger med på temperaturer etc. Å ha en duppeditt som holder styring på temperaturen ved mesking virker forlokkende, så derfor er jeg nødt til å komme med et dumt spørsmål. Hva er forskjellen på STC-1000 og en Sestos PID? Gjør ikke de det samme?
Nå bruker jeg gass til oppvarming, så det er ikke relevant for meg enda, men som enhver hjemmebrygger med respekt for seg sjøl, så er jeg langt inne i planlegginga av nytt og større bryggeri før mitt nåværende bryggeri er komplett. Blir de egentlig noen gang komplett?
Har egentlig ikke klart å bestemt meg enda, for hva som er mest interessant med denne hobbyen; brygginga, eller bygging av bryggeri. Begge deler er like oppslukende (noe som dette forumet i stor grad bidrar til. Takk til alle hyggelige bryggere som deler sin kunnskap). :biersmile: