Nå har ikke jeg BB30, men er ikke funksjonaliteten på den at du kan stille inn en mesketemperatur og tid den skal meske. Og så sørger BB30 for å holde en temperaturen? I så fall skal du "meske" det du vil "sousvide", på en gitt temperatur i en bestemt periode.
Men dersom du bare skal varmebehandle bærene før du har de oppi ølet, ville jeg gjort følgende (har ikke gjort det selv):
Ha bærene oppi en brødpose, suge ut så mye luft som mulig og knyte igjen. Så varmer du opp vann til ønsket temperatur (75 grader) i en kjele og har oppi posene. Så passer du på at temperaturen er stabil den tiden du vil varmebehandle bærene.
Ikke nødvendig å gjøre det dyrere eller mer avansert enn nødvendig. En sous vide maskin gjør jo jobben for deg når det gjelder å holde temperaturen konstant, over tid. Men en kort behandlingstid klarer man å håndtere selv.
Slik jeg forstod
@Ole Mørkved så varmebehandler han bærene til de har nådd 75 grader, jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta?