Jeg skal brygge en Leffe Blonde slik vedlagt skjermdump viser. Jeg har iike den Munich versjon som oppskrifta legger opp til men jeg har en Munich Dark 20-24 EBC.
Vil dette utgjøre store forskjellen egentlig ? Det er 280 gr av totalt 6,1 kg malt
Her beskrivelsen fra leverandør :
Munich Dark - Viking Malt
Smaksrik, gylden malt. Gir en beskjeden fargeøkning mot en fin, gylden-oransje farge. Tilføyer et tydelig kornfullt og litt nøtteaktig maltpreg til mange ølstiler uten å påvirke skum og kropp.
På førehand so mykje slags takk ynskjes frå olympiske omgjevnader
Vil dette utgjøre store forskjellen egentlig ? Det er 280 gr av totalt 6,1 kg malt
Her beskrivelsen fra leverandør :
Munich Dark - Viking Malt
Smaksrik, gylden malt. Gir en beskjeden fargeøkning mot en fin, gylden-oransje farge. Tilføyer et tydelig kornfullt og litt nøtteaktig maltpreg til mange ølstiler uten å påvirke skum og kropp.
På førehand so mykje slags takk ynskjes frå olympiske omgjevnader
Vedlegg
Sist redigert: