Viser til vedlegg av Per Inge.
Her leser jeg "kok opp humlen i vann"
Jeg stiller spørsmål ved dette. Kan noen utdype at dette er en fremgangsmåte som fungerer.
Nå skal det forsåvidt sies at jeg har kjele som er stor nokk til hele batchen så jeg koker og humler hele volumumet med ekstrakt og vann.
Han kom og med en påstand til meg. Det er ikke så viktig å kjøle ned vørtern rask når det gjelder ekstraktbrygg. Noe jeg har lest såpass mange ganger er viktig.
http://www.howtobrew.com/sitemap.html
Men igjen så skal det sies at kanskje han henviser til den "sett inn ett utrykk" bruksanvisningen, å da er jo vannet som tillsettes allerede avkjølt
Han anbefalte og å tilsette en halv kilo sukker til brygget for å få litt mer fres på brygget. Jeg styrer glatt unna det tipset i denne omgang. Det er jo ikke alkohol-prosenten jeg er ute etter, men å mestre ekstraktbrygg til jeg skal meske selv.
Her leser jeg "kok opp humlen i vann"
Jeg stiller spørsmål ved dette. Kan noen utdype at dette er en fremgangsmåte som fungerer.
Nå skal det forsåvidt sies at jeg har kjele som er stor nokk til hele batchen så jeg koker og humler hele volumumet med ekstrakt og vann.
Han kom og med en påstand til meg. Det er ikke så viktig å kjøle ned vørtern rask når det gjelder ekstraktbrygg. Noe jeg har lest såpass mange ganger er viktig.
http://www.howtobrew.com/sitemap.html
Men igjen så skal det sies at kanskje han henviser til den "sett inn ett utrykk" bruksanvisningen, å da er jo vannet som tillsettes allerede avkjølt
Han anbefalte og å tilsette en halv kilo sukker til brygget for å få litt mer fres på brygget. Jeg styrer glatt unna det tipset i denne omgang. Det er jo ikke alkohol-prosenten jeg er ute etter, men å mestre ekstraktbrygg til jeg skal meske selv.