Hei.
Driver fortsatt på og forsker på hva som skal bli mitt neste brygg. Hadde bestemt meg for en Stout, men julen nærmer seg, så hvorfor ikke prøve en juleøl. Det kan jo ikke gå annet en gæernt....
Har funnet en oppskrift på BeerCalc som jeg "liker" og har da spørsmål om malttyper:
Følgende finner jeg ikke hos Petit:
Cara Munich 100 EBC (jeg finner: Münchener karmellmalt Castle Malting hel EBC 120) Er dette det samme, litt mørkere?
Cara Aroma 350 EBC (jeg finner: Aroma malt Castle Malting hel EBC 150) Er dette dat samme, litt lysere?
Det står også at det sakl tilsettes Anis. Skal denne knuses?
Det står gså at det skal tilsettes Kandis Dark. Er dette vanlig kandissukker og når tilsetes det?
Mulig jeg begir meg ut på noe jeg ikke burde, men mitivasjonen er orden nå....
Håper på hjelp.
Sabeltann
Driver fortsatt på og forsker på hva som skal bli mitt neste brygg. Hadde bestemt meg for en Stout, men julen nærmer seg, så hvorfor ikke prøve en juleøl. Det kan jo ikke gå annet en gæernt....
Har funnet en oppskrift på BeerCalc som jeg "liker" og har da spørsmål om malttyper:
Følgende finner jeg ikke hos Petit:
Cara Munich 100 EBC (jeg finner: Münchener karmellmalt Castle Malting hel EBC 120) Er dette det samme, litt mørkere?
Cara Aroma 350 EBC (jeg finner: Aroma malt Castle Malting hel EBC 150) Er dette dat samme, litt lysere?
Det står også at det sakl tilsettes Anis. Skal denne knuses?
Det står gså at det skal tilsettes Kandis Dark. Er dette vanlig kandissukker og når tilsetes det?
Mulig jeg begir meg ut på noe jeg ikke burde, men mitivasjonen er orden nå....
Håper på hjelp.
Sabeltann