Morten Norås
Norbrygg-medlem
Har litt lyst til å forsøke meg på å tilsette smaker som er litt utenom det vanlige. det jeg har sett litt på er smaker som er spesielt brukt i samisk matlaging i form av krudder og urter.
det som jeg har til nå er Syregras, Kvann, Einebær, Bjørk. men det blir ikke store størrelsene på forsøken. for jeg vil kjøre max 10 liter øl brygg på disse forsøkene for å finne rett mengde smak og type øl som passer til de enkelte type tilsetting.
eneste jeg er på tynn is er mengdet av smakstilsetting og type øl stil å bruke som først forsøke på å få noe som smaker
det som jeg har til nå er Syregras, Kvann, Einebær, Bjørk. men det blir ikke store størrelsene på forsøken. for jeg vil kjøre max 10 liter øl brygg på disse forsøkene for å finne rett mengde smak og type øl som passer til de enkelte type tilsetting.
eneste jeg er på tynn is er mengdet av smakstilsetting og type øl stil å bruke som først forsøke på å få noe som smaker