Kenneth N
Norbrygg-medlem
Gahr skrev:EspenL skrev:Jeg bruker vodka.
Noe av det bedre man kan bruke vodka til...
Min russiske bedre halvdel motsier deg, og slår tilbake med at den du nevner er den norske potetvodkaen. Prøv Russian Standard, Tovarich eller Stolichnaya rett fra fryseren til fet mat
neslekkim skrev:det man kanskje bør vurdere, er typen gjærlås.. S typen har jeg kasta, du ender opp med å trekke det som er i låsen i øllet bare du ser på bøtta, mens disse som består av to deler fungerer veldig bra,
altså disse:
http://www.bryggselv.no/products/gjaerlas-stor-med-propp http://www.bryggselv.no/products/gjaerlas-liten-type
Kommer an på gjæringskaret. Mine to 15-litersbøtter kan jeg kaste rundt med liter vørter/øl uten at den spiser noe som helst fra mine S-gjærlåser. Det store på liter derimot....