Hei
Jeg vurderer å skaffe meg et lite og kompakt kjøkkenbryggeri, for å lage små testbatcher på 8-10 liter. Har siklet litt på den nye 10-litern fra Speidel, men har ikke over 12k å bruke til dette nå. Har en BB30 fra før som funker helt greit, men den er best egnet å bruke i kjeller / ute. Ikke i en åpen kjøkken/stue-løsning.
I tillegg ønsker jeg en mer nøyaktig temperaturkontroll for å kunne teste ut stegmesking. Og da kom jeg på at jeg har en SousVide Supreme som står å støver ned i kjelleren. Denne har et volum på ca. 11 liter, og temperaturkontrollen virker å være veldig stabil (med desimaler).
Er det noen som har testet ut noe slikt til mesking før? Eller er det noen som har forslag til hvordan supreme'n kunne vært benyttet til et slikt formål?
Litt usikker på om det er mulig å få montert på en kran på dennne eller ikke. Kommer fortsatt til å bruke denne til matlaging en gang i blant, så kan ikke ødelegge den.
Jeg vurderer å skaffe meg et lite og kompakt kjøkkenbryggeri, for å lage små testbatcher på 8-10 liter. Har siklet litt på den nye 10-litern fra Speidel, men har ikke over 12k å bruke til dette nå. Har en BB30 fra før som funker helt greit, men den er best egnet å bruke i kjeller / ute. Ikke i en åpen kjøkken/stue-løsning.
I tillegg ønsker jeg en mer nøyaktig temperaturkontroll for å kunne teste ut stegmesking. Og da kom jeg på at jeg har en SousVide Supreme som står å støver ned i kjelleren. Denne har et volum på ca. 11 liter, og temperaturkontrollen virker å være veldig stabil (med desimaler).
Er det noen som har testet ut noe slikt til mesking før? Eller er det noen som har forslag til hvordan supreme'n kunne vært benyttet til et slikt formål?
Litt usikker på om det er mulig å få montert på en kran på dennne eller ikke. Kommer fortsatt til å bruke denne til matlaging en gang i blant, så kan ikke ødelegge den.