Hei!
Tenkte jeg skulle prøve meg på en kopi av Stone Smoked Porter. Fant oppskriften her http://www.notsoprofessionalbeer.com/2011/09/stone-smoked-porter-homebrew-recipe.html
Etter omregning ser det ut som det trengs 2,5 % peat smoked malt. Er dette nok? Kommer til å bruke "Peated Malt" fra Bryggselv. Er denne sterkere i røyksmaken enn f.eks. Rauchmalt.
Ønsker en merkbar røykaroma.
Tenkte jeg skulle prøve meg på en kopi av Stone Smoked Porter. Fant oppskriften her http://www.notsoprofessionalbeer.com/2011/09/stone-smoked-porter-homebrew-recipe.html
Etter omregning ser det ut som det trengs 2,5 % peat smoked malt. Er dette nok? Kommer til å bruke "Peated Malt" fra Bryggselv. Er denne sterkere i røyksmaken enn f.eks. Rauchmalt.
Ønsker en merkbar røykaroma.