Geir Ove
Dommer
Har til nå kjøpt ferdig knust malt som jeg har brukt på mine første 5 brygg. Så har noen kompiser og begynt å få opp øynene for hjemmebrygging etter at de har smakt og "godkjent" resultatet. Siden malt i sekker er MYE dyrere hos Safiren i Sandnes og hyppige turer til østlandet gjør det mulig å kjøpe direkte av fornuftige forhandlere er jo maltmølle noe som kommer frem som nødvendig utstyr.
Det går en del debatter her om maltmøller og det er mange meninger. Men siden jeg foreløpig er alene om bryggingen og gjerne vil ha utstyr selv, har budsjettet blitt sprengt noen ganger nå på Corneliusfat osv. Men siden jeg må ha maltmølle tenker jeg på en billig Coronamølle. (Har fått et godt tilbud) Er det slik at den bare er sorgen og bare egner seg for de første bryggene og en må ha mølle med ruller? Eller er den bra til å brygge 10 - 20 brygg i året?
Hva er bakdelen med Corona og hvorfor snakker mange om at den skal/kommer til byttes ut etter kort tid? Hvor lang tid bruker en på å kunse 5 kg. malt med denne?
Det går en del debatter her om maltmøller og det er mange meninger. Men siden jeg foreløpig er alene om bryggingen og gjerne vil ha utstyr selv, har budsjettet blitt sprengt noen ganger nå på Corneliusfat osv. Men siden jeg må ha maltmølle tenker jeg på en billig Coronamølle. (Har fått et godt tilbud) Er det slik at den bare er sorgen og bare egner seg for de første bryggene og en må ha mølle med ruller? Eller er den bra til å brygge 10 - 20 brygg i året?
Hva er bakdelen med Corona og hvorfor snakker mange om at den skal/kommer til byttes ut etter kort tid? Hvor lang tid bruker en på å kunse 5 kg. malt med denne?