Har prøvd meg på en allgrain stout et par tre ganger nå. Synes det blir litt for mye sjokoladesmak, litt søtt. Hve kan forandres for å komme så nærme Guinness som mulig?
Dette er den siste oppskriften:
4.00 kg Pale Malt (2 Row) UK (4.9 EBC)
1.50 kg Barley, Flaked (3.3 EBC)
800.0 g Black Barley (Stout) (985.0 EBC)
77.5 g Goldings, East Kent [5.0%] - First Wort
1 pkgs Irish Ale (Wyeast Labs #1084)
Syver
Dette er den siste oppskriften:
4.00 kg Pale Malt (2 Row) UK (4.9 EBC)
1.50 kg Barley, Flaked (3.3 EBC)
800.0 g Black Barley (Stout) (985.0 EBC)
77.5 g Goldings, East Kent [5.0%] - First Wort
1 pkgs Irish Ale (Wyeast Labs #1084)
Syver