pernod
Norbrygg-medlem
Hei,
Jeg har tenkt å brygge en Düsseldorf Altbier med insiprasjon fra Brewing Classic Styles. Det blir som vanlig en liten "hva har de her, hva har de der" når jeg skal legge inn bestillingen, spesielt med hensyn på carafa special malten.
Etter litt googling både på og utenfor forumene her fant jeg denne tabellen:
Brewing grain substitution chart
Den ser i utgangspunktet fornuftig ut, men jeg blir glad hvis noen med mer kunnskap enn meg om dette kunne kontrollere at informasjonen er god. Jeg ser at jeg kan erstatte carafa special II med chocolate malt fra Thomas Fawcett, og da kan jeg kjøpe all malten fra samme leverandør.
Per Christian
Jeg har tenkt å brygge en Düsseldorf Altbier med insiprasjon fra Brewing Classic Styles. Det blir som vanlig en liten "hva har de her, hva har de der" når jeg skal legge inn bestillingen, spesielt med hensyn på carafa special malten.
Etter litt googling både på og utenfor forumene her fant jeg denne tabellen:
Brewing grain substitution chart
Den ser i utgangspunktet fornuftig ut, men jeg blir glad hvis noen med mer kunnskap enn meg om dette kunne kontrollere at informasjonen er god. Jeg ser at jeg kan erstatte carafa special II med chocolate malt fra Thomas Fawcett, og da kan jeg kjøpe all malten fra samme leverandør.
Per Christian