når fatene står pent og rolig i kjøla hjemme er jo ølet fint og klart, men er jo ofte man drar med seg et fat
eller to på festlige lag, men med litt bæring og noen mil biltur, så har jo bunnfallet ofte virvlet opp, og det tar fort lang tid før det legger seg igjen..
Har så tenkt tanken i retning filtrering.. men har ikke helt lyst til det, både mer utstyr å kjøpe, rengjøre, og mer som "slenger til irritasjon for kjerringa" :nosmile:
Så kom jeg på at jeg kan jo fjerne noe med å la ølet stå på et fat i noen uker og la bunnfall legge seg i det, for så å "mottrykksfylle" det over på et annet fat med bare
en slange med to "øl ut" koblinger..
Er det noe jeg har glemt som gjør at dette ikke er en grei ide?
eller to på festlige lag, men med litt bæring og noen mil biltur, så har jo bunnfallet ofte virvlet opp, og det tar fort lang tid før det legger seg igjen..
Har så tenkt tanken i retning filtrering.. men har ikke helt lyst til det, både mer utstyr å kjøpe, rengjøre, og mer som "slenger til irritasjon for kjerringa" :nosmile:
Så kom jeg på at jeg kan jo fjerne noe med å la ølet stå på et fat i noen uker og la bunnfall legge seg i det, for så å "mottrykksfylle" det over på et annet fat med bare
en slange med to "øl ut" koblinger..
Er det noe jeg har glemt som gjør at dette ikke er en grei ide?