Jeg satte nettop en dunk med Coopers Lager. Alt ser ut som det skal så langt (4 timer) men det er endel ting jeg lurer på:
Hva slags temperatur er best under gjæringsprosessen? På pakker står det mellom 19° og 25°, men etter å snust litt rundt på div. forumer har jeg sett at de fleste anbefaler en temp på rundt 18°. Hva slags temp er best når øllet er tappet på flasker?
Også har jeg sett at de fleste "start brewing your own beer"-kits inneholder en rørepinne til bruk i ballong/tank, betyr det at jeg bør åpne dunken å røre litt av og til, eller bør den bare stå for seg selv en ukes tid?
Føler meg veldig fersk i gamet, men er ved godt mot så lang
Hva slags temperatur er best under gjæringsprosessen? På pakker står det mellom 19° og 25°, men etter å snust litt rundt på div. forumer har jeg sett at de fleste anbefaler en temp på rundt 18°. Hva slags temp er best når øllet er tappet på flasker?
Også har jeg sett at de fleste "start brewing your own beer"-kits inneholder en rørepinne til bruk i ballong/tank, betyr det at jeg bør åpne dunken å røre litt av og til, eller bør den bare stå for seg selv en ukes tid?
Føler meg veldig fersk i gamet, men er ved godt mot så lang