Termometer

Hei!

Har lurt litt på å gå til innkjøp av et slikt termometer som stikker inn i kjelen (inline?). Noen som har erfaringer med dette? Noen av dem har jo et målestykke som stikker langt inn, og siden jeg driver med BIAB så ser jeg for meg at det kan skape problemer både for posen og når det gjelder røring.
 
Skaff deg Thermapen. Instant og nøyaktig avlesning, og kan også brukes til matlaging.

Og ikke minst satans mye enklere å ordne enn å begynne å ta hull i kjelen - derso du ikke skulle ha utstyret nødvendig for det klart fra før.

Sturla:

Inline termometer = termometer som står i en rørline/slangelinje, dvs utenfor kjelen men gjerne i en resirkulasjonssløyfe tilbake i kjelen.

1-2" termometerprobe er gunstig til biab så du slipper hull eller at posen henger fast i det, men det har ikke noe å si så fremt du husker det når du tar biabposen inn og ut av kjelen :)

Var iallefall ikke et problem for meg.
 
Tilbake
Topp