Hei,
Jeg har kommet over en oppskrift på Imperal Brown Ale, og ser på humlen som skal tilsettes:
Humle: (mengde basert på 5000liter brygg)
-Bitter humle – Aurora 4kg
-Aroma – Bobek 6,2kg, Columbus 4kg
Er det noen har som ut i fra så lite informasjon klarer skalere ned og si noe om når de skal tilsettes ?
Jeg er helt fersk, men bitter humle er det som skal i fra start? Og Aroma er tørrhumling under gjæring?
Skal alt av bitter inn ved kokestart eller deles utover? Er det bare en preferansesak?
Jeg har kommet over en oppskrift på Imperal Brown Ale, og ser på humlen som skal tilsettes:
Humle: (mengde basert på 5000liter brygg)
-Bitter humle – Aurora 4kg
-Aroma – Bobek 6,2kg, Columbus 4kg
Er det noen har som ut i fra så lite informasjon klarer skalere ned og si noe om når de skal tilsettes ?
Jeg er helt fersk, men bitter humle er det som skal i fra start? Og Aroma er tørrhumling under gjæring?
Skal alt av bitter inn ved kokestart eller deles utover? Er det bare en preferansesak?