Skal brygge min første Wit til helgen med appelsinskall, korianderfrø og kamille.
Det jeg lurer på er, skal jeg la disse tilsettningene være i brygget hele tiden fra brygging til flasking?
Eller skal de kun være i vørteren under koking frem til brygget er kjølt ned?
Må jeg bruke noen form for "pose" å ha disse tingene i, eller kan jeg drysse det rett i gryta? :jaha:
Dette blir forresten brygget etter en oppskrift av Gahr, og da har jeg et annet spørsmål.
Når du skriver kamilleblomst, er dette fersk blomst du bruker?
Hadde egentlig tenkt å bruke innholdet i en kamille tepose, går det an?
Må jeg da bruke mer en 5 gram siden det er tørket?
Mvh
Det jeg lurer på er, skal jeg la disse tilsettningene være i brygget hele tiden fra brygging til flasking?
Eller skal de kun være i vørteren under koking frem til brygget er kjølt ned?
Må jeg bruke noen form for "pose" å ha disse tingene i, eller kan jeg drysse det rett i gryta? :jaha:
Dette blir forresten brygget etter en oppskrift av Gahr, og da har jeg et annet spørsmål.
Når du skriver kamilleblomst, er dette fersk blomst du bruker?
Hadde egentlig tenkt å bruke innholdet i en kamille tepose, går det an?
Må jeg da bruke mer en 5 gram siden det er tørket?
Mvh