Tips til surøl

Jeg har en del typer surøl gående på fat og flaske, men er det noen som har noen tips på noen skikkelig artige øl å lage (og som i tillegg kanskje smaker godt) ?
 
Kettle souring går veldig fort og greit, og gir drikkbare øl som berliner weisse og gose, som også kan blandes med frukt.

Men de blir endimensjonale, så langtidssyrning er veien å gå hvis du vil ha noe mer komplksitet.

Medlemsseksjonen her har en artikkel/tråd av Gahr Gahrsen om tradisjonelle surøl, og en av Per Buer og moderne surøl. I tillegg er Milk the Funk på facebook enormt bra, og har egen wiki-side. Dessuten sourbeerblog.com er nyttig.
 
Takk for tips:) har prøvd meg på de fleste i artikkelen til gahr. Veldig godt skrevet. Jeg får tråle nettet litt. Jeg har så vidt prøvd å høste villgjær, men har ikke prøvd de på noen øl ennå.
 
Tilbake
Topp