Hei!
Takker så langt for mange gode råd.
Nå har jeg lest og fundert, mange meninger om mye.
Har kjøpt 5l E.M. kolbe og magnetrører, samt et hostende askebeger fra Vin&Bar.
Jeg har tenkt og unngå den sene gjæringa og for lite gjærceller som i det første brygg.
Det jeg har tilgjengelig er 2 pk Wyest flytende gjær, 2206 Bavarian, datert 9 august 2010.
Når jeg ser på kalkulatoren må jeg ha 16 av disse pakkene. Det har jeg jo ikke.
Jeg har kjøpt spraymalt og gjærnæring, har også et glass vanlig maltekstrakt.
Er det slik at man må lage gjæren i flere omganger, (liten, større, størst) jeg ser igjen på kalkulatoren og den sier at jeg må 2172 ml gjær.
Kan jeg få noen tips om hvordan, på enkleste måte dette kan gjøres?
Takker så langt for mange gode råd.
Nå har jeg lest og fundert, mange meninger om mye.
Har kjøpt 5l E.M. kolbe og magnetrører, samt et hostende askebeger fra Vin&Bar.
Jeg har tenkt og unngå den sene gjæringa og for lite gjærceller som i det første brygg.
Det jeg har tilgjengelig er 2 pk Wyest flytende gjær, 2206 Bavarian, datert 9 august 2010.
Når jeg ser på kalkulatoren må jeg ha 16 av disse pakkene. Det har jeg jo ikke.
Jeg har kjøpt spraymalt og gjærnæring, har også et glass vanlig maltekstrakt.
Er det slik at man må lage gjæren i flere omganger, (liten, større, størst) jeg ser igjen på kalkulatoren og den sier at jeg må 2172 ml gjær.
Kan jeg få noen tips om hvordan, på enkleste måte dette kan gjøres?