Her kommer kilden
"For the love of hops" av Stan Hieronymus, 2012.
Ser ut som 3-8 dager er brukt av mange. De som tørrhumler lenge, humler to ganger og fjerner den første tilsettingen før den siste går i. Dersom jeg forstod det rett så fjerner de humlen etter 3-4 dager for å unngå den gressete og bitre smaken. Siste påstand var litt vagt formulert men jeg forstod det slik.
Forøvrig har jeg et godt førsteinntrykk av boken! :skitbra:
"For the love of hops" av Stan Hieronymus, 2012.
Ser ut som 3-8 dager er brukt av mange. De som tørrhumler lenge, humler to ganger og fjerner den første tilsettingen før den siste går i. Dersom jeg forstod det rett så fjerner de humlen etter 3-4 dager for å unngå den gressete og bitre smaken. Siste påstand var litt vagt formulert men jeg forstod det slik.
Forøvrig har jeg et godt førsteinntrykk av boken! :skitbra: