Har planlagt å tørrhumle for første gang.
Hvordan behandler dere humleposen og humlen før den tilsettes i gjæringstanken?
Vil jo helst ikke ende opp med bakterier eller villgjær i tanken...,
Enig - men ikke spesielt ryddig butikk. Så jeg knytter en (godt kokt, kok hyssingen også) humlepose rundt enden av slangen når jeg tapper over i omstikningskaret før flasking. Humleguff i tappestaven funker dårlig.
Slenger meg på. Brygget nettopp en batch. I bruksansvisning står det at det skal tørrhumles etter 7 dager.
"Pose 4 ( 2 poser)" vil det si at jeg skal dele innholdet i pose 4 i 2 poser? Var kun 1 stk pose i pakken. Er også usikker på om å bruke humlepose, eller uten..
Aha. Med litt teskje så er jeg med. Vei i morgen, mangler det så kan du ringe på mandag og høre om du kan komme ned og få det som mangler. Bor du langt unna kan du sikkert droppe den posen for litt mindre ooomph, eller bare supplere hvis du har noe lignende selv.
Aha. Med litt teskje så er jeg med. Vei i morgen, mangler det så kan du ringe på mandag og høre om du kan komme ned og få det som mangler. Bor du langt unna kan du sikkert droppe den posen for litt mindre ooomph, eller bare supplere hvis du har noe lignende selv.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.