Trashy Blonde

Et eller annet sted på siden deres, enten i video eller tekst, så sier de at de mesker det meste nesten to timer ved 65. Antar at det er en tempstigning til mashout inkludert.
 
jaggu: http://www.brewdog.com/blog-article/how-we-mash

The original gravity of some of our beers is as follows:

Trashy Blonde - 1041

Punk IPA - 1053

Hardcore IPA - 1083

Tokyo* - 1140

The body of the beer is also determined in the mash tun, partly mainly by the mashing temperature. A higher strike (or mash) temperature can draw more from the malts meaning the resulting beer can have a thick viscous body whereas a lower strike temperate result in a beer with a much lighter mouthfeel. We mash Punk IPA in at 65 degrees.
 
Er det noen som kan si noe om mesketemperatur og tid på @Tholthe 's oppskrift? @Frammarsvik ?
Sorry for ekstremt lang latenstid! Mesker på 67-68 grader i en time. En litt spesiell metode hvor vørteren står på ca 30 grader med post boil humling, men det blir meget bra resultat hver gang. Blitt en husøl for oss denne her. :) Brygget den sist nå i helgen. Har kjørt safale-05 de siste gangene.
 
Tilbake
Topp