Et eller annet sted på siden deres, enten i video eller tekst, så sier de at de mesker det meste nesten to timer ved 65. Antar at det er en tempstigning til mashout inkludert.
The original gravity of some of our beers is as follows:
Trashy Blonde - 1041
Punk IPA - 1053
Hardcore IPA - 1083
Tokyo* - 1140
The body of the beer is also determined in the mash tun, partly mainly by the mashing temperature. A higher strike (or mash) temperature can draw more from the malts meaning the resulting beer can have a thick viscous body whereas a lower strike temperate result in a beer with a much lighter mouthfeel. We mash Punk IPA in at 65 degrees.
Sorry for ekstremt lang latenstid! Mesker på 67-68 grader i en time. En litt spesiell metode hvor vørteren står på ca 30 grader med post boil humling, men det blir meget bra resultat hver gang. Blitt en husøl for oss denne her. Brygget den sist nå i helgen. Har kjørt safale-05 de siste gangene.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.