Holder på å sette sammen en oppskrift til en IPA, og er forholdsvis ny på dette med å sette sammen oppskrifter selv da jeg stort sett har brygget sett/ferdige oppskrifter. Noen som har noen tanker om denne? Valgte humler litt etter hva jeg har i frysen og for å unngå å sitte igjen med rester når jeg kjøper pakker à 100g. Ønsker også litt skumfasthet, derav hvetemaltet. Noen som har noen innspill eller ser noe som ser galt ut?
6,00 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 1 85,7 %
0,50 kg Caramel/Crystal Malt - 10L (19,7 EBC) Grain 2 7,1 %
0,50 kg Wheat Malt, Bel (3,9 EBC) Grain 3 7,1 %
20,00 g Galaxy [14,00 %] - Boil 60,0 min Hop 4 25,4 IBUs
10,00 g Citra [12,00 %] - Boil 60,0 min Hop 5 10,9 IBUs
30,00 g Amarillo [9,20 %] - Boil 10,0 min Hop 6 9,1 IBUs
30,00 g Citra [12,00 %] - Boil 10,0 min Hop 7 11,8 IBUs
30,00 g Amarillo [9,20 %] - Boil 0,0 min Hop 8 0,0 IBUs
30,00 g Citra [12,00 %] - Boil 0,0 min Hop 9 0,0 IBUs
1,0 pkg California Ale (White Labs #WLP001) [35,49 ml] Yeast 10 -
40,00 g Amarillo [9,20 %] - Dry Hop 7,0 Days Hop 11 0,0 IBUs
30,00 g Citra [12,00 %] - Dry Hop 7,0 Days Hop 12 0,0 IBUs
6,00 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 1 85,7 %
0,50 kg Caramel/Crystal Malt - 10L (19,7 EBC) Grain 2 7,1 %
0,50 kg Wheat Malt, Bel (3,9 EBC) Grain 3 7,1 %
20,00 g Galaxy [14,00 %] - Boil 60,0 min Hop 4 25,4 IBUs
10,00 g Citra [12,00 %] - Boil 60,0 min Hop 5 10,9 IBUs
30,00 g Amarillo [9,20 %] - Boil 10,0 min Hop 6 9,1 IBUs
30,00 g Citra [12,00 %] - Boil 10,0 min Hop 7 11,8 IBUs
30,00 g Amarillo [9,20 %] - Boil 0,0 min Hop 8 0,0 IBUs
30,00 g Citra [12,00 %] - Boil 0,0 min Hop 9 0,0 IBUs
1,0 pkg California Ale (White Labs #WLP001) [35,49 ml] Yeast 10 -
40,00 g Amarillo [9,20 %] - Dry Hop 7,0 Days Hop 11 0,0 IBUs
30,00 g Citra [12,00 %] - Dry Hop 7,0 Days Hop 12 0,0 IBUs