Ok har nå noen få brygg under beltet og har lyst til og bygge nytt og større bryggeri. baserer meg på og bygge det av syrefaste varmtvanstanker.
en ting jeg ikke helt har skjønt er poenget med den tredje tanken. en for koking og en for mesking skjønner jeg, men hva er poenget med den 3 varmtvanstanken? sirkuleres det via den eller hva? har prøvd og lese meg til det, men skjønner liksom ikke helt logikken.
tidligere har jeg kun sirkulert fra bunnen av gryta og over malten, funker greit nok det, men vi ha et litt mere stabilt utstyr og det virker jo som at "alle" har tre gryter
Tenker og ygge et anleg som skal kunne produsere 100 liter øl, hvos stor mesketank trenger jeg da, vet at det er litt defust spørsmål avhengig av styrke på ølet men men.
Har også tenkt og bruke gass som varmekilde opp til rett temp og deretter skru av og gå over til varmekolber, hvor mange kw er nødvendig for og opprettholde tempen i 100 l og bør de eventuelt monteres i forskjellige høuder i gryta?
det var alt for denne gang, kommer garantert mer
en ting jeg ikke helt har skjønt er poenget med den tredje tanken. en for koking og en for mesking skjønner jeg, men hva er poenget med den 3 varmtvanstanken? sirkuleres det via den eller hva? har prøvd og lese meg til det, men skjønner liksom ikke helt logikken.
tidligere har jeg kun sirkulert fra bunnen av gryta og over malten, funker greit nok det, men vi ha et litt mere stabilt utstyr og det virker jo som at "alle" har tre gryter
Tenker og ygge et anleg som skal kunne produsere 100 liter øl, hvos stor mesketank trenger jeg da, vet at det er litt defust spørsmål avhengig av styrke på ølet men men.
Har også tenkt og bruke gass som varmekilde opp til rett temp og deretter skru av og gå over til varmekolber, hvor mange kw er nødvendig for og opprettholde tempen i 100 l og bør de eventuelt monteres i forskjellige høuder i gryta?
det var alt for denne gang, kommer garantert mer