Tsjekkisk/tysk/engelsk/belgisk pilsnermalt

Jeg lurer også litt på dette som trådstarter tar opp, og drar derfor opp denne igjen.

Når en sier at en merker stor forskjell på pilsnermalt, snakker en da om kvalitet, der noe er dårlig annet er bra? Eller snakker en om egenskaper i makten som gjør at smaken i det ferdige produktet blir helt forskjellig. Jeg mistenker at det er dette siste Bårdd mener i innlegget over. Finnes det da i såfall noen beskrivelser/sammenlikninger av disse forskjellene, slik at man ikke skyter helt i blinde?

Jeg ser på foreksempel lage en pilsner etter en oppskrift funnet her inne som har bohemian pilsnermalt som base. Min lokale bryggebutikk har ikke det inne, men har andre kvalitets pilsner malt typer inne.
Er det bare å bytte da, til hvilken? Og står en i fare for å miste hele eller deler av det preget en er ute etter i pilsen?mange spørsmål her, beklager!
 
Tilbake
Topp