Hei,
Prøver å sette sammen en oppskrift på en standard tysk pilsner, men sliter å bli enig med meg selv på meskeskjema.
Vil dette fungere bra:
Innmesk 38C
Steg 1: 55C - 15 min
Steg 2: 62C - 15 min
Steg 3: 66C - 45 min
Utmesk 78C - 5 min
Ut i fra beersmit skal jeg da havne rundt 1.010
Eventuelt noen som har noen bedre forslag?
Prøver å sette sammen en oppskrift på en standard tysk pilsner, men sliter å bli enig med meg selv på meskeskjema.
Vil dette fungere bra:
Innmesk 38C
Steg 1: 55C - 15 min
Steg 2: 62C - 15 min
Steg 3: 66C - 45 min
Utmesk 78C - 5 min
Ut i fra beersmit skal jeg da havne rundt 1.010
Eventuelt noen som har noen bedre forslag?