Truls Gihlemoen
Norbrygg-medlem
Endelig holder vi usmakskurs i Hedmark!
Lær hvordan de mest vanlige usmakene i hjemmebrygg smaker – og hvordan du kan unngå dem.
Ta gjerne med eget hjemmebrygg vi kan smake på etter at kursdelen av arrangementet er avsluttet.
Acetaldehyd? Diacetyl? DMS? Ved å tilsette spesielle (u)smakspiller til vanlig øl, vil du klare å kjenne igjen disse og andre av de vanligste usmakene i hjemmebrygg. Usmakskurset ledes av en sertifisert øldommer, som også vil fortelle deg hvordan du kan unngå disse usmakene i ditt eget hjemmebrygg.
Lær hvordan de mest vanlige usmakene i hjemmebrygg smaker – og hvordan du kan unngå dem.
Ta gjerne med eget hjemmebrygg vi kan smake på etter at kursdelen av arrangementet er avsluttet.
Acetaldehyd? Diacetyl? DMS? Ved å tilsette spesielle (u)smakspiller til vanlig øl, vil du klare å kjenne igjen disse og andre av de vanligste usmakene i hjemmebrygg. Usmakskurset ledes av en sertifisert øldommer, som også vil fortelle deg hvordan du kan unngå disse usmakene i ditt eget hjemmebrygg.