Mc.
Norbrygg-medlem
Tenkte å ta steget opp til vannjustering.
Skal brygge et bokkøl snart og tenker da å tilsette 2ml Kalsiumklorid pr 10 liter vann og muligens kalsiumhydroksid hvis ph ligger for lavt.
Kalsiumklorid skal vel beregnes etter total mengde vann(skyllevann og meskevann) og tilsettes under mesking?
Kalsiumhydroksid beregnes etter meskevannet og tilsettes under mesking?
Kalsiumklorid brukes for å fremheve sødme tenkte jeg i.o.m. at bokkøl er litt søtt?
Høres dette greit ut?
Skal brygge et bokkøl snart og tenker da å tilsette 2ml Kalsiumklorid pr 10 liter vann og muligens kalsiumhydroksid hvis ph ligger for lavt.
Kalsiumklorid skal vel beregnes etter total mengde vann(skyllevann og meskevann) og tilsettes under mesking?
Kalsiumhydroksid beregnes etter meskevannet og tilsettes under mesking?
Kalsiumklorid brukes for å fremheve sødme tenkte jeg i.o.m. at bokkøl er litt søtt?
Høres dette greit ut?