Varme element på utsiden.

Hvordan tenkte du å ha det? Jeg tenkte 3 forskjellige elementer. Sånn at jeg har flere steg. Eller 2 elementer der en er justerbar. Har ikke gjort opp noe formening om hvordan isolasjon jeg skal bruke enda. Men tenkte å bruke tynne rustfritt blekk som kappe.
 

Jarand H. Lydersen

Norbrygg-medlem
I bunn av vvb. Et 3000w med pid styring. Var en på forumet som hadde en form for keramisk isolasjon som skulle tåle 1500 grader tror jeg. Tenkte å lage det som beer brew

Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
 
Interessant med den keramiske isolasjon. Og kansje mer praktisk å ha det i bunnen ja. Tenkte på sidene jeg egentlig, men kan se fordeler med å ha det i bunnen.
 
Helt klart en fordel. Jeg fyrer med gass nå. Det blir badstue på bryggerommet selv med 1m3/min avtrekk og vinduet oppe. Så vil helst ha minst mulig varme tap. o_O
 

msevland

Fylkesstyre Oslo
Sentralstyre
Hva er den praktiske forskjellen på et montert element i bunn, og en kokeplate?
Ser utfordringen dersom kjelen du bruker ikke er flat, men ellers...
 
Blir uansett et effektivitetstap med elementet utenfor, om det betyr noe.
Fordelen med disse engelske lange varmeelementene er jo stor overflate og mindre risiko for svidd vørter. Lett å montere og.
 
Topp