Hei.
Fersk biab brygger her så spørsmålet er deretter
Har sett flere skrive at man skal slå av varmekilde og dekke til kjelen under mesking for å holde temperaturen.
De fleste steder/oppskrifter står det ikke noe så derfor er det sikkert en ting som er opplagt for mange.
Men hvorfor kan ikke varmekilden stå på hvis det over stemmer. Hvis meskeposen ikke er i kontakt med bunnen av kjelen så ville jeg trodd det var ok å ha på varmekilden for å holde på temperaturen best mulig.
Eller er dette en sånn greie der alt egentlig er rett?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fersk biab brygger her så spørsmålet er deretter
Har sett flere skrive at man skal slå av varmekilde og dekke til kjelen under mesking for å holde temperaturen.
De fleste steder/oppskrifter står det ikke noe så derfor er det sikkert en ting som er opplagt for mange.
Men hvorfor kan ikke varmekilden stå på hvis det over stemmer. Hvis meskeposen ikke er i kontakt med bunnen av kjelen så ville jeg trodd det var ok å ha på varmekilden for å holde på temperaturen best mulig.
Eller er dette en sånn greie der alt egentlig er rett?
Sent from my iPhone using Tapatalk