1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Vic Secret eller Nelson Sauvin

En tråd i 'Oppskrifter generelt' startet av RealGone, 26 Feb 2019.

 1. Hektor

  Hektor
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Den hørtes god ut, steinar. Har aldri prøvd Cascade i en NEIPA, så kjøpte ett kg fra petit nå som jeg tenkte å teste ut. Du må gi rapport når du får karbonert den :)
   
 2. Steinar Huneide

  Steinar Huneide
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Har brygga samme før, men da tidligere tilsetninger, som en pale ale. Håpte å få fram mer av humla med seinere tilsetninger.
   
 3. RealGone

  RealGone
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Hordaland
  Nix, men for all del, diskusjonen har vel en slags relevans. NEIPA er ikkje helt min greie, er bestemte meg for single hop Nelson i APA gata.
   
  Finn Berger liker dette.
 4. Finn Berger

  Finn Berger
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Hvis du tenker å bruke humlingsteknikker som NEIPA-bryggingen har drevet fram i jakta på den ultimate juicy-het, så har den vel kanskje det. Det er jo snakk om å få maksimalt med aroma ut av humlene.

  En ide er å karbonere med vørter, og humle karboneringsvørteren under nedkjølingen. Jeg veit ikke om noen faktisk har prøvd det. Og jeg ser noen problemer med klarhet, om det er viktig. Og du vil trenge mer vørter, siden humla vil suge opp en god del. Men det er en fristende tanke.

  Det blei foreslått av noen her på forumet, men jeg husker ikke hvem. Kanskje det var deg, til og med:)?
   
 5. Steinar Huneide

  Steinar Huneide
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Fått stått knapt 14 dager og nå viser denne tegn til å bli slik jeg tenkte. Humla har komt mer fram, både i smak og aroma. Ubalansen i bitterheten er nå mye bedre avstemt. Slår et slag for utålmodigheten, vedrørende min tidligere post..
   

Del denne siden