Den hørtes god ut, steinar. Har aldri prøvd Cascade i en NEIPA, så kjøpte ett kg fra petit nå som jeg tenkte å teste ut. Du må gi rapport når du får karbonert den
Den hørtes god ut, steinar. Har aldri prøvd Cascade i en NEIPA, så kjøpte ett kg fra petit nå som jeg tenkte å teste ut. Du må gi rapport når du får karbonert den
Hvis du tenker å bruke humlingsteknikker som NEIPA-bryggingen har drevet fram i jakta på den ultimate juicy-het, så har den vel kanskje det. Det er jo snakk om å få maksimalt med aroma ut av humlene.
En ide er å karbonere med vørter, og humle karboneringsvørteren under nedkjølingen. Jeg veit ikke om noen faktisk har prøvd det. Og jeg ser noen problemer med klarhet, om det er viktig. Og du vil trenge mer vørter, siden humla vil suge opp en god del. Men det er en fristende tanke.
Det blei foreslått av noen her på forumet, men jeg husker ikke hvem. Kanskje det var deg, til og med?
Har en som snart er ferdig nå, med 50 gram magnum ved 60 min, 100 cascade i flameout og 100 til i whirlpool ved 70C. 60 liters batch. Smakte bittert nok SG prøven jeg tok i dag.
Fått stått knapt 14 dager og nå viser denne tegn til å bli slik jeg tenkte. Humla har komt mer fram, både i smak og aroma. Ubalansen i bitterheten er nå mye bedre avstemt. Slår et slag for utålmodigheten, vedrørende min tidligere post..
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.