Har nettopp oppdrevet 300gram Vic Secret og er rimelig fersk innen brygging. Er en liten gjeng som brygger på braumeister 50L. Har noen av dere en kanon oppskrift liggende med denne?
Lag en IPA med lett kropp. Det vil si pilsnermalt i stedet for Maris Otter. Rundt 90%. Fyll opp resten med litt caramalt og crystalmalt, for å gi litt kropp og sødme.
Mesk på 63°C for å få maksimal dannelse av forgjærbart sukker. Target før kok: 15°P.
Som bitterhumle bruker vi Aurora. 100 IBU. Deretter pøser vi på med Vic S… 1g/L i 5 minutter, 2g/L i WP, og derretter 1g/L etter 10 minutter i WP. Så tørrhumler vi med 2g/L.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.