Vil bitterhet roe seg ved flasking/lagring?

Tullinger. :p

Det heeeeter gravitasjon! :rolleyes:

Skal brygge en tidligere suksess porter senere i dag, skål alle mann! Brew beer, not pregnancy!
 
Menneeeh.. Har bestemt meg hva jeg gjør: Har 12 liter nut brown ale (også litt brunt sukker , så denne får ikke dama lov å drikke ;) ) så jeg tester den cervezaen i forkant av flaskingen for nut brown ale. Dersom det smaker høgg så tømmer jeg det ut så kan flaskene brukes til noe som smaker mye mer lovende..
 
Lurt!

ang nut brown, svovel lukten kommer fra gjærens prosess, det er også små mengder svovel fra malt og andre elementer som hører bryggingen med.

om du lar den stå ut tiden sin i gjærkaret vil nok svovelstanken avta! Bare ikke tett gjærlåsen / bøtta.

Dette luftes ut ved at gjæra selv forårsaker en reduksjons / omdanningsprosses der de fleste svovel forbindelsene blir luftet ut sammen med Co2'en.

La den stå til aktiviteten avtar til nesten null før den flaskes, god mulighet for at dette blir sjef! ;)
 
Tilbake
Topp