Vørterdeling 2020

Ole Nærheim

Fylkesleder
Vørterutdeling 2020 med ny vri, og lokal malt fra Jæren korn og malt.
safe_image.php.jpeg
Norbrygg har de to foregående årene vært hos Rygr brygghus og hatt den glede av å være med på omvisning, foredrag og vørterutdeling, men i disse Covid-19 tider kan det ikke gjennomføres.

Norbrygg er til for medlemmene og vi har lagt hodene til fermentering for å finne en løsning. Løsningen blir "hjemmekontor", slik at bryggerene lager vørteren selv.

Jæren korn og malt på Laland i Klepp har endelig fått første produksjon av malt klar for kunder. Sverre som er hodet bak JKM er selv en ivrig hjemmebrygger og godt kjent i miljøet. Norbrygg synes prosjektet til Sverre er så spennende at vi klinker til med gratis malt til medlemmer som er med i årets vørterkonkurranse. Sverre fra JKM vil holde foredrag og premiere vinneren.

Årets vørterkonkurranse blir gjort på følgende måte;
Medlemmer som er med i konkurransen får 6,5 kg pilsnermalt (5EBC) gratis av Norbrygg. Dette er nok til 25 liter vørter ca OG på 1.058 ved utbytte på 72% Brewhouse efficiency. Gjær,humle og tilsettinger velges selv og betales privat av medlemmene.

Regler;
1. Det er ikke tillatt å tilsette annen malt.
2. Havregryn, hveteflak, laktose, smakstilsetninger og vannjustering er tillatt.
3. Gjær og humle er valgfritt.
4. Ølet må være ferdig og medbringes til hjemmebryggeraften 13.november på Hindal gård. Det vil bli servert pizza på finaledagen. Arrangementet og mat er gratis for påmeldte medlemmer.

Påmelding:
Vørterdeling 2020 - 26.09.2020 | Norbrygg - norsk hjemmebryggerforening

Malten kan hentes på Hindal Gaard tirsdag 29 september mellom 18:30 og 19:30. Eller Gjærbrygg onsdag 30 september mellom 19.00 og 22.00. Dersom ingen av disse passer kontakt Mikal i Gjærbrygg på 95186899

Premier. 1. plass får med seg vår eminente vandrepokal og 1 sekk på 25 kilo med malt fra JKM.

Er det ønske om mer malt må det tas direkte kontakt med Bryggselv, eller Mikal i Gjærbrygg på 95186899
 
Sist redigert:

Ole Nærheim

Fylkesleder
Husk, siste frist for å melde seg på til årets vørterdeling ala hjemmekontor er nå lørdag 26 september... alle får 6 6.5kg malt fra Jæren korn og malt.
 
Topp