Hei!
Brygga en pale ale m OG 1059.
Gjær WLP 002 - første gang for meg. To "rør" blodfersk rett i ca 34 liter vørter.
Sjekka for 5 dager siden stopp på 1025.
Rista på dunken - og tilsatte tørrhumle i samme slengen.
Nå ligger humla som et lokk på toppen og SG er fortsatt 1025.
Que?
Repitche med mer gjær?
PS: den smaker sunt og godt - men for søt altså...
Brygga en pale ale m OG 1059.
Gjær WLP 002 - første gang for meg. To "rør" blodfersk rett i ca 34 liter vørter.
Sjekka for 5 dager siden stopp på 1025.
Rista på dunken - og tilsatte tørrhumle i samme slengen.
Nå ligger humla som et lokk på toppen og SG er fortsatt 1025.
Que?
Repitche med mer gjær?
PS: den smaker sunt og godt - men for søt altså...