Kegerator eller Keezer?

Jeg skal snart gå til innkjøp av enten vinskap* eller fryseboks** som skal brukes til både gjæring og oppbevaring av fat og flasker. Tror jeg heller mot fryseboks da jeg allerede har en UT-200. Vil også få plass til mye mer i en fryseboks.

Det jeg lurer på er hvor godt fryseboksen holder på temperaturen? Om man stiller ut-200'en på 9-10 C, vil den da holde seg ganske lenge på den temperaturen eller vil strømmen gå på og av hele tiden for å holde jevn temperatur?

Jeg har tidligere gjæret en ale i et kjøleskap på 20 C i et rom med konstant temperatur på c.a. 34 C og da holdt det å skru av kjøleskapet en gang om dagen og på igjen etter 10-12 timer for å holde temperaturen jevn. Ville tro at med en fryseboks ville det være enda lettere å holde jevn temperatur?


* http://www.elkjop.no/product/hvitevarer/vinskap/RW33EBSS/samsung-vinskap-rw33ebss
** http://www.elkjop.no/product/hvitevarer/fryser/M145CF12E/matsui-fryseboks-m145cf12e
 
En ting og huske på med UT-200 og fryseboks er at den resetter seg etter strømbrudd. Så du kan risikere å komme til fryste flasker og fat...
 
En ting og huske på med UT-200 og fryseboks er at den resetter seg etter strømbrudd. Så du kan risikere å komme til fryste flasker og fat...

Det er en sannhet med modifikasjoner. Det vil si: Noen opplever det, andre ikke. Har vel med versjonen å gjøre antar jeg. Min er det i hvert fall ikke noe problemer med, den husker innstillingen (testet etter utallige strømbrudd pga tordenvær nå i sommer, samt planlagte, varslede strømbrudd tidligere i vinter/vår).
 
Hvilken versjon/modell har du? Min står det UT200-2 på.

Da har jeg omsider fått sjekket, og bak så står det kun "UT-200", altså uten noe versjon 2. Så kanskje forskjellen ligger der?

Måtte for øvrig koble den fra for å sjekke dette, og da jeg satte den inn igjen var innstillingene korrekte (slik de var før jeg nappet den ut).
 
Tilbake
Topp