Ægir Hrist & Mist

Fikk tak i oppskriften, skal nok prøves:

"Hold deg rundt 15 IBU med tyske humler, helst tettnang, ingen store late additions.

Her er malt bill, tall i prosent.

6.0 Carahell Malt (Weyermann)
1.8 Caramunich Type 2
6.0 Melanoidin Malt
3.0 Carahell Wheat Malt
35.7 Pale Ale Malt
3.0 Sauer(acid)
44.6 Wheat Malt

Først en rest på 45 grader I 15 minutter (for å øke produksjonen av stoffet som lager banankarakter) deretter 68 grader i 1 time.

White Labs WLP300 Hefeweizen Ale ved 20 grader"

Er ingen stor fan av hvete, men denne var veldig bra.



På flaske:
Guinness
Belma Pale Ale
Garlic Porter
Dubbel
Mandarina Porter
Celebrator Doppelbock klone
Westvleteren 12 klone
Nelson Saison
 
Tilbake
Topp