bryren
Sentralstyre
		Prøver å sette sammen en oppskrift på en milk stout, men er helt grønn på området. Ønsker en stout på 25 liter med en OG på ca 1060-70 og IBU ca 25. Har 65 gram med EKG som kunne vært greitt å bli kvitt. 
Smaken jeg er ute etter er søt og fyldig sjokolade med hint av vanilje. Så tenker å bruke laktose, ca 500 gram? Kakaonips som tørrhumle? Hvordan få et hint av vanilje? Vaniljestenger? Hvilke maltsammensetning bør jeg gå for? Us-05 gjær?
				
			Smaken jeg er ute etter er søt og fyldig sjokolade med hint av vanilje. Så tenker å bruke laktose, ca 500 gram? Kakaonips som tørrhumle? Hvordan få et hint av vanilje? Vaniljestenger? Hvilke maltsammensetning bør jeg gå for? Us-05 gjær?
 
				 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		