Kjølespiral brewmaster chronical

Er det mulig og fjerne denne, tenker at glykolkjøler blir handlet inn til neste års budsjett. Slipper da og vaske denne når jeg ikke skal bruke den.
 
Har aldri fjernet kjølespiralen men ser det er en mutter på innsiden. Jeg sender kjølevæske gjennom spiralen, da får øllet ligge helt i ro under gjæring og cold crash f.eks. Skal du ta vørter/øl ut av konen og gjennom glykol kjøleren og tilbake til konen?
 
Jeg tolker det som han ønsker å bare ha et lokk uten spiral, da han ikke har kjøler foreløpig.
Litt mer komplisert, siden kjølespiralen i brewmasterversjonen ikke er montert i lokket, men på siden, slik at det er en langt mer reell fare for kritiske lekkasjer.
Får man hullene tette, er det ingen ting i veien for å fjerne spiralen om man ikke skal bruke den.

Jeg tolker det også slik at den skal fjernes midlertidig, frem til glykolkjøleren er på plass.
 
Jeg tolker det som han ønsker å bare ha et lokk uten spiral, da han ikke har kjøler foreløpig.

Litt mer komplisert, siden kjølespiralen i brewmasterversjonen ikke er montert i lokket, men på siden, slik at det er en langt mer reell fare for kritiske lekkasjer.
Får man hullene tette, er det ingen ting i veien for å fjerne spiralen om man ikke skal bruke den.

Jeg tolker det også slik at den skal fjernes midlertidig, frem til glykolkjøleren er på plass.

Det er riktig Spørsmålet er egentlig om jeg skal gå for en standard 64L, eller brewmaster med en gang.
 
Det er riktig Spørsmålet er egentlig om jeg skal gå for en standard 64L, eller brewmaster med en gang.

Hvis jeg var deg, ville jeg gått for brewmasteren med det samme. Du kommer bare til å ergre deg over å måtte kjøpe ekstrautstyr senere, om du ikke tar det med det samme.
Har du råd til det, synes jeg du skulle velge det beste alternativet.
 
Så du begynner uten kjøling eller setter hele konen i kjøleskapet? Og så tar du en glycolkjøler inn senere når nok kronasje er inne? Da trenger du kjølespiralen senere kanskje? BrewMaster har 1 1/2 " Butterfly ventil istedenfor 1/2" og 3/4"" vanlig, mye lettere å dumpe gjær eller grums. BM har temp display, og en uvurderlig liten prøvekran for økselvekt avlesning, denne er ett must, for å bruke racking ventil på den vanlige koniske gir deg ofte en halv liter grums/gjær før du får en ren prøve!! Den har kjølekappe, 3" åpning i lokket og kjølespiral med på lasset som bonus. Kjølespiralen er grei å vaske med en stor flaske børste evt montert på en drill, ellers er den ikke så mye i veien siden man ikke rører i gjæringskaret til vanlig...
 
Jeg hadd gått for en unitank eller spike sin koniske. Jeg hadde en Chronical 53 liter men savnet etter mulighet for å kunne gjære under trykk, overføre, cc etc med trykk ble for stort for meg.
 
Så du begynner uten kjøling eller setter hele konen i kjøleskapet? Og så tar du en glycolkjøler inn senere når nok kronasje er inne? Da trenger du kjølespiralen senere kanskje? BrewMaster har 1 1/2 " Butterfly ventil istedenfor 1/2" og 3/4"" vanlig, mye lettere å dumpe gjær eller grums. BM har temp display, og en uvurderlig liten prøvekran for økselvekt avlesning, denne er ett must, for å bruke racking ventil på den vanlige koniske gir deg ofte en halv liter grums/gjær før du får en ren prøve!! Den har kjølekappe, 3" åpning i lokket og kjølespiral med på lasset som bonus. Kjølespiralen er grei å vaske med en stor flaske børste evt montert på en drill, ellers er den ikke så mye i veien siden man ikke rører i gjæringskaret til vanlig...

Takk for svar Glycolkjøleren kommer etterhvert.
Da blir det en BM
 
Tilbake
Topp