Deilige bilder!!!

Bare én faktisk. Den ble ved en feiltagelse med på begge bilder
Må teste hvor fersk den årgangen er før jeg kjøper flere derfra ;-)
Jeg har lurt litt på det der med lagring av tripel. Dette trur jeg gir rimelig grei info: https://expertbrewing.com/can-you-age-belgian-tripel/ Har en helt fersk tripel på 9,4% som jeg tenker skal få være i fred lenge.

Men sjølsagt: Gitt lagringspraksisen i Norge er det nok om å gjøre å få tak i så ferske utgaver som mulig:(.
 
Jeg har lurt litt på det der med lagring av tripel. Dette trur jeg gir rimelig grei info: https://expertbrewing.com/can-you-age-belgian-tripel/ Har en helt fersk tripel på 9,4% som jeg tenker skal få være i fred lenge.

Men sjølsagt: Gitt lagringspraksisen i Norge er det nok om å gjøre å få tak i så ferske utgaver som mulig:(.

Det er forskjell på tripel og. Chimay er relativt alkoholsvak og mer humle drevet opplever jeg
Derfor liker jeg den best fersk mens det ennå er litt banos

Noen som forresten vet produksjonsdato på Chimay? Denne er best før sep. 2026
 
Tilbake
Topp